Hvor mye koster det å bytte til automatsikringer?

Hva er kostnaden for å skifte til automatsikringer?

Vi gir deg fastpris på bytte til automatsikringer.

Å bytte til automatsikringer kan være en fornuftig investering for å forbedre sikkerheten og effektiviteten til ditt elektriske system. Prisen for å bytte fra eldre skrusikringer til moderne automatsikringer kan variere avhengig av flere faktorer. I denne artikkelen vil vi se nærmere på kostnadene knyttet til denne oppgraderingen og hva du bør ta hensyn til.

1. Type automatsikringer:
Det finnes ulike typer automatsikringer på markedet, inkludert enpolet, topolet og jordfeilautomater. Prisen vil variere avhengig av hvilken type sikringer du trenger. Enpolet sikringer er vanligvis rimeligere enn topolet og jordfeilautomater, men valget avhenger av dine spesifikke behov og det eksisterende elektriske systemet.

2. Antall kretser:
Kostnaden vil også avhenge av hvor mange kretser du trenger å oppgradere. Hvis du har et større hus eller bedrift med mange elektriske kretser, vil kostnadene naturligvis bli høyere enn for en mindre eiendom med færre kretser.

3. Arbeidskraftkostnader:
Å ansette en kvalifisert elektriker for å utføre byttet er en nødvendighet for å sikre at alt blir gjort riktig og i samsvar med gjeldende forskrifter. Arbeidskraftkostnadene kan variere avhengig av hvor du bor og kompleksiteten til jobben.

4. Materialekostnader:
I tillegg til selve sikringene kan du også måtte kjøpe annet nødvendig utstyr som brytere og paneler. Prisen på disse materialene kan variere avhengig av merket og kvaliteten.

5. Elektriske oppgraderinger:
Noen ganger kan det være nødvendig med elektriske oppgraderinger for å støtte installasjonen av automatsikringer. Dette kan inkludere å forsterke eksisterende ledninger eller paneler. Disse oppgraderingene vil også påvirke kostnadene.

6. Lokale tillatelser og inspeksjoner:
I enkelte områder kan du være pålagt å få tillatelser og gjennomgå inspeksjoner når du bytter til automatsikringer. Dette kan legge til ekstra kostnader.

Totalt sett kan kostnadene for å bytte til automatsikringer variere fra noen få tusen kroner til flere titusen kroner, avhengig av de ovennevnte faktorene. Det er viktig å innhente anbud fra flere elektrikere for å få en nøyaktig prisvurdering basert på dine spesifikke behov og forhold.

Husk at investeringen i automatsikringer ikke bare handler om kostnadene, men også om økt sikkerhet, pålitelighet og enklere vedlikehold av det elektriske systemet. Det kan også bidra til å redusere faren for brann og andre elektriske problemer. Sørg alltid for å samarbeide med en lisensiert og erfaren elektriker for å sikre en trygg og profesjonell oppgradering av ditt elektriske system.

Skifte sikringsskap - Elektriker

Derfor bør du bytte ut skrusikringene

I dag er det vanlig å ha automatsikringer i sikringsskapet, Selv om gamle skrusikringer ikke installeres i dag er det fortsatt mange gamle boliger som har skrusikringer, er du en av de som fortsatt har gamle skrusikringer er det på tide å skifte de ut. Det er ikke noe krav til at gamle skrusikringer må skiftes ut, men det er verdt å merke seg at varmegang i skrusikringer er en gjenganger, og er i mange tilfeller en brannfelle. Dersom du har skrusikringer bør disse sjekkes jevnlig etter varmegang, svart farge eller svidd lukt

Hva er egentlig forskjellen på skrusikringer og automatsikringer?
Skrusikringer: Ved overbelastning av smeltesikringer eller skrusikringer, vil en sølvtråd trukket gjennom sikringen smelte når sikringen overbelastes og blir varm. Når sikring har gått vil sikringen «sprette ut» og det vil være enkelt å se hvilken sikring som har gått. Grunnen til at gamle sikringsskap med skrusikringer kan være brannfarlige er i hovedsak en høyere grense for overbelastning før sikringene slår ut.
Automatsikringer: Automatsikringer bruker elektromagnetiske og mekanisk reaksjoner til å koble ut strømkretsen ved en eventuell overbelastning eller kortslutning. Når en automatsikring slår ut vil denne kunne settes tilbake i funksjonen igjen ved å vippe den tilbake etter at årsaken til at sikringen slo ut er undersøkt og utbedret.

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Skift til automatsikringer - Elektriker til avtalt tid, kvalitet og pris!