Om din ElektroPartner.no

Punktlighet, god service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.

Din lokale elektriker

Vi har hatt en jevn økning av arbeidsmengde, vi får mange nye kunder samtidig som vi klarer å holde på våre gamle kunder. Vi tror det er et tegn på at vi har utført vårt håndverk til kundenes tilfredsstillelse. Vi gir deg trygghet både når det gjelder kostnadstyring, kvalitet på utstyr og utført arbeid. Vi er meget løsningorienterte og serviceinnstilte – alle elektrikeroppdrag er like viktige!

Lokal elektriker – Vi er i ditt nærområde! For å kunne være tilgjengelig når det virkelig teller har vi begrenset vårt nedslagsfelt. Vi utfører utelukkende arbeid i Oslo, Asker og Bærum.

Når du engasjerer DinElektropartner trenger du kun å forholde deg til ett firma, vi påtar oss hele oppdraget. Er det behov for flere faggrupper på et prosjekt bistår vi også med dette om ønskelig. Vi er en del av DBP gruppen og har tilgang på håndverkere innen for alle fagområder som det skulle være behov for dette for å kunne få utført et oppdrag.

Vi er en elektrikerfirma med dyktige og hyggelige ansatte. Vi har lang erfaring fra bransjen og har bare utdannede elektrikere i arbeid, når du møter en av våre ansatte kan du være trygg på at vi gjør en god jobb. Vi skal ha fornøyde kunder som føler seg trygge på jobben vi har gjort. Vi har stort fokus på detaljene så arbeidet vi leverer skal være av høy kvalitet. Selv med stort fokus på detaljene skal vi være effektive og kostnadsbevisste. Vi jobber målrettet og skal ikke bruke mer tid enn det som er nødvendig. Vi har bred kompetanse innenfor nybygg, rehabilitering av båd og små og store serviceoppdrag.

Ingen elektrikeroppdrag er for små eller for store. Vår bedrift tar arbeidsmiljø og ytre miljø på alvor. Det handler om vårt samfunnsansvar, vårt omdømme og vår troverdighet. Vi er en bedrift som tilbyr miljøvennlige løsninger. God service, tilgjengelighet og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.

Elektrikerfirma i Oslo, Asker og Bærum - DinElektropartner.no

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Bestill elektrikertjenester eller gratis befaring!
Trenger du elektriker eller ønsker å få montert elbillader hjemme kan du benytte dette kontaktskjemaet.

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

DinElektropartner.no - Elektriker til avtalt tid, kvalitet og pris!