Elektriker

Vi tilbyr elektrikertjenester og serviceoppdrag for privatpersoner, borettslag, sameier og i næringsbygg

Elektriker - Serviceinnstilte elektrikere med lang erfaring

Våre elektrikere har spesialisert seg på elektriske anlegg i boliger og næringsbygg, men påtar seg alle typer el-installasjoner, store som små. Vi hjelper deg med alle typer elektrikertjenester i Oslo, Asker og Bærum. Hos oss får du høy kvalitet og service og vi benytter kun produkter fra kjente leverandører.  De fleste elektrikeroppdrag krever at vi må komme på befaring for å kunne gi deg en nøyaktig pris på arbeidet som skal utføres, men vi kan på enkelte oppdrag også tilby fastpris uten at vi har vært å sett på arbeidet. Vi tilbyr som de fleste andre elektrikerfirma også gratis befaring. Alle som får utført elektrisk arbeid har krav på å få en samsvarserklæring fra dem som har utført jobben. Dette er et dokument som gjør elektrikeren ansvarlig for arbeidet som er gjort i din bolig, og er et viktig dokument. Samsvarserklæring er en garanti for at den elektriske installasjonen i boligen er gjort riktig i henhold til regelverket.

Har du behov for å få utført elektrisk arbeid i et nybygg, trenger du modernisering av anlegget i et eldre bygg eller opplever du varmegang? DinElektropartner utfører service på alle elektriske anlegg uavhengig av størrelse på oppdraget. Vi utfører elektroarbeid av høy kvalitet, uansett hvilken type tjenester du trenger. Inkluderer oppdraget også andre faggrupper som rørlegger, snekker, murer eller maler ordner vi dette også for deg om det er ønskelig. Vi er en del av DBP gruppen og kan stille med alle faggrupper på kort varsel. Bestiller du elektrikerarbeid via oss får du en kontaktperson som vil sørge for at arbeidet, uansett størrelse går som planlagt og til avtalt tid og pris. 

Hvorfor er det viktig å ha dokumentasjon på arbeidet som er utført?
Dersom du har oppgradert eller fått utført arbeid på ditt elektriske anlegg etter 1999 plikter du å ha samsvarserklæring der den ansvarlige for arbeidet bekrefter hva som er utført og går god for at arbeidet er utført i tråd med forskriftene. Dokumentasjonen skal følge boligen i hele levetiden til el-anlegget. 

Vi utfører blant annet følgende arbeid.
– Sikringsskap: Rehabilitering, jordfeilautomater, overspenningsvern og Øke kapasitet på anlegget.
– Belysning: LED, Downlights, spotskinner, speilarmatur og utelamper.
– Varme: Varmekabler, varmefolie og varmeovner.
– Montering: Dimmere, brytere, stikkontakter, komfyrvakt, 6- og 9-veis stikk
– Kontroll: El-sjekk, utbedring og tilsynsrapport.
– Ladestasjoner: Elbillader

Ønsker du å få kontrollert anlegget?
Selvsagt er det svært viktig at det elektriske anlegget i din bolig er i orden, slik at du og din familie kan føle dere trygge. er du usikker på om det elektriske anlegget er i orden kan du bestille El-sjekk / El-kontroll slik at du vet hvordan det står til med ditt elektriske anlegg i ditt hjem.

Trenger du elektriker?

Ser du etter en profesjonell elektriker

Har strømmen gått eller har du andre problemer med ditt elektriske anlegg? Ønsker du å få installert ny belysning eller om du bare ønsker å få satt opp noen ekstra stikkontakter eller brytere så hjelper vi deg med dette. Vi bistår våre kunder med det aller meste og kan tilby rehabilitering eller montering av nye sikringsskap, montering av elbil ladere og legger varmekabler. Så uansett hvilket behov du skulle ha for elektriker og uavhengig av størrelse på oppdraget så kan du ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på arbeidet.

Vi gjør ikke forskjell på folk, hos oss er alle kunder like viktige. Som privatkunde, borettslag, sameier eller bedrift blir du godt tatt hånd om av oss og vi tar ansvar for hele prosjektet, fra du tar kontakt til prosjektet er ferdig. Som et resultat av vårt fokus på service og kvalitet er vi muligens ikke alltid billigst, vi tar ikke snarveier, vi bruker alltid kvalitetsmaterialer og skal samtidig være meget konkurransedyktige på pris. Vi liker å utføre både store og små jobber, alle prosjekter og alle kunder er like viktige!

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Elektriker - Elektroarbeid til avtalt tid og kvalitet!