Trenger du elektriker?

Ta testen nedenfor, så finner du fort ut om du har behov for en elektriker eller ikke.

Ditt ansvar!
Du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget ditt er i forskriftsmessig stand. Derfor bør anlegget sjekkes regelmessig av profesjonelle aktører. Benytter en godkjent elektroinstallatør når det skal gjøres endringer eller nye installasjoner. Det er enkelte ting du kan sjekke selv, men når burde du kontakte en elektriker?

#1. Jeg trenger flere stikkontakter! Stikkontaktene mine er dårlig plassert. Det er ingen ledige uttak når jeg skal bruke i støvsugeren eller lade mobiltelefonen.

#2. Jeg har dårlig belysning! Belysningen kunne vært mer moderne og økonomisparende. Jeg ønsker meg nye dimmere på taklamper, Down-lights eller utebelysning.

#3. Jeg har fuktig luft på badet! Det er dårlig avtrekk på badet og det dugger på vinduene. Jeg har dårlig styring på avtrekksviften og skulle gjerne hatt en vifte som starter av seg selv.

#4. Løse brytere eller ledninger! Jeg har løse brytere eller løse ledninger hjemme som ikke er festet ordentelig.

#5. Mine ovner er gamle og varmer dårlig! Jeg kunne tenke meg bedre styring av varmen eller mer effektive ovner. Varmekablene har sluttet å fungere eller jeg ønsker å få lagt nye varmekabler.

#6. Sikringsskap! Jeg har skru-sikringer eller gamle automatsikringer, Noen av sikringene i sikringsskapet er varme. Jeg mangler jordfeilbryter på anlegget mitt.

#7. Elbillader! Jeg lader min elbil med med valig stikkontakt eller ved hjelp av skjøteledning. Jeg benytter kontakter som ikke er godkjent for slik lading.

Klikk for å se om du trenger elektriker

Resultat av testen

Akuratt nå trenger du ikke elektriker!
Du svarte nei på alle spørsmålene og trenger trolig ikke elektriker akuratt nå. Dersom du skulle få behov for elektriker på et senere tidspunkt er det bare å ta kontakt med oss.

Ja!
Du har besvart ja på et eller flere av spørsmålene og trenger elektriker. Bestill elsjekk eller benytt skjemaet under for en hyggelig prat eller for å få et uforpliktende tilbud på elektrisk arbeid i ditt hjem.

 
 

Elektriker i Oslo, Asker og Bærum - Elektroarbeid til avtalt tid og kvalitet!