Elektriker på dagen

Hasteoppdrag? Vi rykker ut å hjelper deg på kort varsel.

Akutt behov for elektriker?

Våre elektrikere er tilgjengelige og i nærheten når det virkelig haster å du trenger elektriker på dagen. Vi har som regel et oppdrag i nærheten av der du bor og kan som regel ta turen ut til deg på kort varsel. Vi kan utbedre problemer du skulle få med ditt elektriske anlegg. Vi utfører de fleste oppdrag innen elektro, både for privatpersoner, sameier og bedrifter.

Når har du akutt behov for elektriker?
Forsvinner strømmen i deler eller hele anlegget uten at sikringene har slått ut et dette et tegn på at noe er alvorlig galt. Sikringene din er der for å beskytte anlegget mot feil, når sikringen slår ut er dette et tegn på at noe er galt med akkurat denne kursen. Løses ikke sikringene ut og strømmen forsvinner kan dette være en mer alvorlig feil som burde undersøkes og utbedres umiddelbart. Dette kan føre til varmgang og i verste tilfelle forårsake brann.

Det lukter svidd!
Lukter det svidd fra stikkontakter eller andre elektriske produkter som tv-apparat, varmeovner, vifter o.l må du ta ut stikkontakten umiddelbart. Vi anbefaler deg samtidig å slå av sikringen på den kursen disse apparatene har vært tilkoblet. Ring en elektriker som kan komme ut og finne ut hva som er feil. Så lenge du har slått av strømmen kan dette i utgangspunktet vente til neste virkedag, ønsker du å forsikre deg om at det ikke er noe alvorlig som er feil anbefaler vi deg å få en elektriker til å se på dette.

Sikringene slår ut og jeg får ikke slått den på igjen.
Dette kan ofte være tegn på jordfeil som burde undersøkes. Er feilen på en kurs tilknyttet et apparat som ikke trenger strøm over natten kan dette eventuelt vente til neste virkedag.

Lyset blinker eller lyser med mindre styrke enn normalt.
Dette kan være tegn på feil eller varmgang i sikringsskapet. Undersøk om det lukter svidd i sikringsskapet. Ikke ta på noe eller undersøk nærmere inne i sikringsskapet, da det kan være isolasjonsfeil eller overslag og fare for brannfare. Ring en elektriker for hjelp på dagen, dette bør ikke vente til neste virkedag.

Vi utfører blant annet følgende arbeid.
– Sikringsskap: Rehabilitering, jordfeilautomater, overspenningsvern og Øke kapasitet på anlegget.
– Belysning: LED, Downlights, spotskinner, speilarmatur og utelamper.
– Varme: Varmekabler, varmefolie og varmeovner.
– Montering: Dimmere, brytere, stikkontakter, komfyrvakt, 6- og 9-veis stikk
– Kontroll: El-sjekk, utbedring og tilsynsrapport.
– Ladestasjoner: Elbillader

Ønsker du å få kontrollert anlegget?
Selvsagt er det svært viktig at det elektriske anlegget i din bolig er i orden, slik at du og din familie kan føle dere trygge. er du usikker på om det elektriske anlegget er i orden kan du bestille El-sjekk / El-kontroll slik at du vet hvordan det står til med ditt elektriske anlegg i ditt hjem.

Trenger du elektriker?

Vi stiller opp med elektriker på dagen

Har strømmen gått eller har du andre problemer med ditt elektriske anlegg? Ønsker du å få oppgradert det elektriske anlegget ditt, utvide sikringsskapet eller kanskje bare få montert noen nye stikkontakter eller taklamper? Da kan vi i DinElektropartner hjelpe deg. Hos oss får du en elektriker med lang erfaring, vi yter god service og har kort responstid. Vi er alltid fleksible og løsningsorienterte, hos oss får du en person å forholde deg til, vi kan stille med flere faggrupper om det skulle være behov for dette samtidig som vi har meget konkurransedyktige priser. Har du behov for en elektriker eller har spørsmål tilknyttet elektrisk arbeid er det bare hyggelig om du tar kontakt med oss på telefon eller via kontaktskjemaet vårt. Vi liker å utføre både store og små jobber, alle prosjekter og alle kunder er like viktige!

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Elektriker - Elektroarbeid til avtalt tid og kvalitet!