Elektriker for privatpersoner i Bærum

Elektriker tjenester for privatpersoner – Vi tilbyr alle slags oppdrag innen el- installasjon rettet mot privatmarkedet i Bærum.

Elektriker for private boliger i Bærum

Har du behov for en elektriker i din leilighet eller enebolig i Bærum? Våre elektrikere kommer til avtalt tid, vi utfører kvalitetsmessig god arbeid, vi er faglig oppdaterte og leverer alltid til avtalt pris. Vi til tilbyr alle typer elektroinstallasjoner fra små enkeltinstallasjoner til omfattende totalleveranser for våre privatkunder i Bærum. Våre elektrikere har bred erfaring og vi tilbyr det meste av tjenester innenfor svak- og sterkstrøm.

Kvalitet: Vi skal alltid levere kvalitet, uavhengig av størrelse eller type oppdrag. For å sikre deg best mulig kvalitet, bruker vi bare produkter fra anerkjente leverandører.

Leveringstid: Hos oss har vi en enkel regel på leveringstid. Vi skal alltid levere til avtalt tid!

Pris: Vårt mål er ikke å være billigst på pris, men best på kvalitet og service samtidig som vi skal matche de aller beste tilbudene på markedet. Hos oss skal du være trygg på at du har fått en god og konkurransedyktig pris. Vi utfører arbeid både basert på timer med medgått materiell eller på fastpris.

Vi utfører blant annet følgende arbeid i private hjem i Bærum.
– Sikringsskap: Rehabilitering, jordfeilautomater, overspenningsvern og Øke kapasitet på anlegget.
– Belysning: LED, Downlights, spotskinner, speilarmatur og utelamper.
– Varme: Varmekabler, varmefolie og varmeovner.
– Montering: Dimmere, brytere, stikkontakter, komfyrvakt, 6- og 9-veis stikk
– Kontroll: El-sjekk, utbedring og tilsynsrapport.
– Ladestasjoner: Elbillader

Ønsker du å få kontrollert anlegget?
Vi utfører el-kontroll for våre kunder i Bærum, både i leiligheter og i eneboliger. Det svært viktig at det elektriske anlegget i din bolig er i orden, slik at du og din familie kan føle dere trygge. er du usikker på om det elektriske anlegget er i orden kan du bestille El-sjekk / El-kontroll slik at du vet hvordan det står til med ditt elektriske anlegg i ditt hjem.

Elektriker for private Oslo, Asker og Bærum

Elektrisk arbeid i private boliger

Vi gjør ikke forskjell på folk, hos oss er alle kunder like viktige. Som privatkunde blir du godt tatt hånd om av oss og vi tar ansvar for hele prosjektet, fra du tar kontakt til prosjektet er ferdig. Som et resultat av vårt fokus på service og kvalitet er vi muligens ikke alltid billigst, vi tar ikke snarveier, vi bruker alltid kvalitetsmaterialer og skal samtidig være meget konkurransedyktige på pris. Vi liker å utføre både store og små jobber, alle prosjekter og alle kunder er like viktige!

Gode råd til deg som skal engasjerer en elektriker!
Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken elektriker man ønsker at skal utføre arbeidet ettersom et der mange ulike aktører å velge mellom og prisene ofte varierer mye. Enkelte elektriker utfører arbeid bare basert på medgåtte timer og materiell, mens andre elektriker tilbyr også å utføre arbeidet på fastpris. Det viktigste er at du føler deg trygg på din elektriker og at elektrikeren som utfører arbeidet er sertifisert, slik at du ikke ender opp med non problemer i fremtiden ved et eventuelt salg eller lignende. Pass på at du får lovpålagt dokumentasjon på arbeidet som er utført i din bolig. Samsvarserklæring, risikovurdering og sluttkontroll.

Det kan også være behagelig å benytte en elektriker som er tilknyttet et firma som også utfører andre arbeidsoppgaver, ofte vil elektrisk arbeid også dra med seg behov for rørlegger, snekker, maler eller andre fagfelt. Ved behov bistår eller stiller vi med alle fagfelt det er behov for slik at arbeidsoppgaven blir fullført uten utsettelser. Har du spørsmål om hvordan vi kan forenkle prosessen for deg er det bare å ta kontakt med oss.

FAQ: Hvordan kan jeg spare strøm?
– Husk å slå av lys i rom som ikke er i bruk.
– Skift ut glødelamper med lavenergipærer
– Monter termostat for styring av oppvarmingen eller koble til tidsur.
– Senk temperaturen i rommet på natten.
– Skal du lufte er kort og effektivt bedre enn å la vinduene stå på gløtt.
– Redusere innetemperaturen, for hver grad du reduserer innetemperaturen reduserer du kostnaden med ca 5%.
– Bytt ut til sparedusj, dette halverer vannforbruket.
– Installer varmepumpe.

FAQ: Kan jeg utføre elektroarbeidet selv?
Noen ønsker å ta noen snarveier for å spare penger, noen benytter seg av vennetjenester og andre utfører enkelt elektrikerarbeid selv. Reglene for hva du kan gjøre og ikke kan gjøre er klare. At en kompis som er elektriker utfører arbeidet hjelper ikke, regelen er at det er virksomheten som må påta seg oppdraget ellers kan du få problemer med forsikringen om uhellet skulle være ute. Er ikke arbeidet utført fagmessig kan du også risikere varmgang som kan lede til brann. For at elektrisk arbeid hos deg skal være lovlig, må arbeidet utføres av en kvalifisert elektriker og dokumenteres (Samsvarserklæring, risikovurdering og sluttkontroll).

Kontakt oss når du trenger en elektriker!
Kompetanse, kvalitet og service er like viktig for oss som for deg og vi setter alltid kunden i fokus. Har du behov for å få utført elektrisk arbeid hjemme stiller vi gjerne opp på en gratis befaring eller tar en hyggelig prat på telefon.

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Elektriker tjenester for privatpersoner i Bærum - Elektriker til avtalt tid, kvalitet og pris!