Elbillader - Ladestasjoner for elbil

Lader du bilen hjemme med vanlig stikkontakt? Lad heller elbilen trygt og effektivt med en egen ladestasjon hjemme.

Ladestasjon til hjemmebruk

Med en egen veggmontert ladestasjon hjemme lader du bilen raskere og sikrere enn med en vanlig stikkontakt. De vanlige stikkontaktene tåler normalt ikke den belastningen en elbil fører til. Konsekvensen av å lade elbilen feil kan i verste fall føre til brann eller branntilløp. For å følge kravene til korrekt lading uten elbillader må du ha en sikring på 10 amper, ha en egen dedikert kurs for lading med jordfeilbryter type B. seks av ti bruker fortsatt vanlig stikkontakt til elbillading hjemme.

Fordelene med elbil lader hjemme.
Selv om det finne mange ladestasjoner langs veien har du alltid full kontroll på ladestasjonen hjemme, denne er alltid tilgjengelig når du trenger den og her er det aldri kø. Starter du med fulladet elbil på morgenen er sjansen for at du må lade opp bilen underveis mindre.

Raske lading av elbilen.
Med en dedikert hjemmelader vil denne være tilkoblet en 16 ampers kurs, slik at laderen lars deg utnytte ladekapasiteten til bil bedre. Lading med vanlig stikkontakt er begrenset til 10 amper og 2,3 kW.

Tryggere lading med hjemmelader.
Din hjemmelader blir tilkoblet en dedikert kurs med riktig sikring og jordfeilvern. Ladestasjonen vil også gi deg beskjed ved en eventuell feil og stoppe strømtilførselen nå bilen er ferdig ladet. Den vanlige stikkontakten er ikke laget for å tåle den høye belastningen over lang tid og vil derfor medføre større risiko.

Lavere kostnad og større fleksibilitet.
Når du har en hjemmelader kan du benytte tidsinnstilling for lading slik at bilen lades opp på ønskelig tidspunkt. Lading av bilen på riktig tidspunkt kan redusere dine strømkostnader.

Flere ladestasjoner på samme sted.
32 amper-kurs er normalt grensen for hvor stor enkeltkurs du kan få installert i boligen din, skal flere elbiler lades samtidig kan en god løsning være å legge frem en trefaset kurs til billaderen. 

Er du usikker på om det er mulig å få montert elbillader der du bor eller hva som er den beste løsningen for deg? Ta kontakt med oss, så vil vi hjelpe deg med å finne riktig lader og den beste plassering for deg.

Elbillader

Elbillader - Raskt og trygt

Når du kjøper elbil følger det normal med to ladekabler. Den ene laderen har en boks med elektronikk festet på ladekabelen, dette er «nødladeren» som burde brukes når du kommer til et sted der det ikke finnes ladestasjoner samtidig som du er avhengig av å få ladet opp bilen. Enkelte benytter denne som primær lader hjemme, men da må du sørge for at det er montert jordfeilvern av type B på ladekursen. Montering av jordfeilvern av type B for å få ladet hjemme er ganske kostbart, samtidig som du ikke får mer enn 10 amper lading. Den andre kabelen som følger med en «type-2» ladekabel. Denne kabelen er kompatibel med de aller fleste AC ladestasjonene i landet.

Hva koster det å få montert en elbillader hjemme?
Pris for å få montert elbillader er litt avhengig av hvilken lader du ønsker, samtidig som monteringskostnaden vil kunne variere ut fra hvor langt ladekabelen skal strekkes og hvor mye arbeid det er med å få den ut. Om ladekabelen må drilles gjennom mur eller graves ned vil det være mer kostbart å få dette montert enn om vi bare kan gå rett gjennom veggen og feste ladeboksen på husveggen. Vi leverer ferdig elbilladere inkludert alt av arbeid og materialer fra 16.000,- ønsker du tilbud eller fastpristilbud på montering av elbillader hjemme er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi få gitt deg et hyggelig tilbud.

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Bestill elektrikertjenester eller gratis befaring!
Trenger du elektriker eller ønsker å få montert elbillader hjemme kan du benytte dette kontaktskjemaet.

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Elbillader - Elektriker til avtalt tid, kvalitet og pris!