El-sjekk & el-kontroll av ditt elektriske anlegg

En autorisert elektriker kontrollerer det elektriske anlegget i din bolig. Gjennomsnittlig bruker vi 2-4 timer på en el-sjekk.

Hva er en El-sjekk ?

El-sjekk eller en el-kontroll innebærer at en autorisert elektriker tar en gjennomgang av alt elektrisk anlegg i boligen for å sjekke om det fungerer som det skal. Vi undersøker om alt fungerer som det skal og avslører eventuelle feil eller mangler i boligen. Normalt starter vi i sikringsskapet, her ser vi etter varmegang og kontrollerer den generelle tilstanden og at sikringsskapet følger gjeldende forskrifter. Overspenningsvern, jordfeilbrytere og målere testes for å se at alt fungerer som det skal. Typiske ting som undersøkes på en el-sjekk er inntakssikringer, sikringsskapet, jordingsanlegget, bruk av skjøteledninger og defekt materiell. Et El-anlegg varer ikke evig og har behov for både service, vedlikehold og utbedringer. Å få utført en el-sjekk av ditt elektriske anlegg vil avdekke farlige mangler som kan føre til branntilløp og strømgjennomgang og gir deg bedre oversikt over ditt elektriske anlegg.

Hvor ofte bør du ha en el-sjekk? El-sjekk bør gjennomføres minst hvert femte år, Jevnlig kontroll av det elektriske anlegget reduserer faren for alvorlige feil og skader.

5 grunner til å bestille el-sjekk:
– Den viktigste grunnen til å bestille el-sjekk er for å sørge for at det elektriske anlegget er trygt å bruke.
– En el-sjekk vil avdekke feil og brannfarer og vi kommer med anbefalinger for tiltak som kan igangsettes.
– Vi kommer med generelle tips og råd om elsikkerhet, samt hvilke enkle grep du kan gjøre selv.
– El-kontroll gir deg ikke bare økt trygghet, det kan også gi billigere forsikring.
– Siste gode grunner at alle boligeiere ansvar at el-anlegget er i forskriftsmessig stand.

Brannfarer du enkelt kan undersøke selv.  I tillegg til jevnlig kontroll av det elektriske anlegget er det også ting du selv kan og bør være oppmerksom på for å forhindre branntilløp hjemme. Følg med på om sikringene går ofte, undersøk om du har unormalt varme stikkontakter, støpsler eller sikringer. Misfarging eller skader på brytere og stikkontakter. Svimerker eller tildekking av panelovner og unngå bruk av skjøteledninger som en permanent løsning.

Elsjekk av elektrisk anlegg

Ta el-sjekk på boligen din.

Fire av ti boligbranner i Norge kommer av feil bruk av elektriske apparater eller feil på det elektriske anlegget. Som boligeier er du selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forsvarlig stand. Nesten 20% av alle boligeiere har foretatt reparasjoner eller annet arbeid i sin bolig som krever autorisert elektriker. Ved en eventuell brann kan forsikringsselskapet i verste fall nekte deg erstatning eller vurdere avkortning i oppgjøret. Hvis det oppstår en branntilløp eller brann hvor årsaken kan knyttes til det er utført ufaglærte elektriske arbeid i boligen, er sannsynligheten stor for redusert erstatning fra forsikringsselskapet.

Hva koster en el-sjekk?
El-sjekk eller el-kontroll av boligen vil variere og er avhengig av størrelsen på boligen din. Hos oss får du fastpris på el-kontroll av boligen din. For å kunne gi deg en fastpris på dette arbeidet er vi avhengige av litt mer informasjon som størrelsen på boligen og gjerne et bilde av sikringsskapet ditt.

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

El-sjekk av boligen - Elektriker til avtalt tid, kvalitet og pris!