Belysning - Velg riktig belysning til hjemmet!

Vi monterer og installerer downlights, spotter, dimmere, taklamper, inne og utebelysning.

Innendørs belysning

Riktig og god belysning bidrar til både god stemning og hyggelig atmosfære i hjemmet. Vi installerer downlights, spotter, innfelte spotter, belysning på skinner, taklamper m.m. Normalt monterer vi også dimmere på nye installasjoner slik at det er mulig å justere lysstyrken gjennom dagen og etter behov. Vi har lang erfaring med lyssetting og hjelper deg gjerne med å finne gode og smarte løsninger som passer for deg og ditt hjem. Hvordan du velger å lyssette kan endre hele intrykket av rommet, det er også viktig å ikke installere for mye belysning, men heller ikke for lite. Vi hjelper deg med å velge akkurat passe mengde belysning i hvert enkelt rom.

Det er mye å velge mellom og det finnes et bredt spekter av belysning muligheter. Du kan velge mellom tradisjonelle varianter som vegg, tak, bord og gulvlamper. Du kan også velge noe mer moderne som spotter på skinner og innfelte downligst.

Sterkt eller lunt lys? Skal du lyse opp et kontorlandskap eller et hjemmekontor er det normalt å velge et litt sterkt hvitt lys, i stuer og soverom anbefaler vi en litt mer dempet farge på belysningen, de fleste av oss ønsker at stuen og soverommene skal være litt lunere og hyggeligere. Et hardt lys gir skarpere og mer definerte skyggekanter, mens mykt lys gir mykere overgang mellom lys og skygge.

God belysning er viktig! Belysningen hjemme skal være både funksjonell og skape god stemning. Dårlig belysning i hjemmet gjør at du anstrenger deg mer, du kan bli raskere trøtt og lettere få hodepine ved feil belysning. Riktig belysning vil gi kunne gi deg både økt komfort og energieffektivisering. Belysning kan deles inn i flere kategorier, normalt snakker vi om Allmennbelysning, effektbelysning og dekorbelysning.

Belysning på kjøkkenet. På et kjøkken er det normalt å velge en belysning som både fremhever kjøkkeninnredningen samtidig som det er normalt å velge belysning som kan dimmes. Det er viktig å kunne ha både godt arbeidslys når man lager mat på kjøkkenet, samtidig som det ofte er ønskelig å dempe belysningen på et kjøkken når man ikke står og lager mat. Normal belysning på et kjøkken er benkebelysning, effektbelysning og downlights i taket.

Belysning på badet. Baderommet burde ha god belysning, badet burde ha tilstrekkelig belysning til at det både er mulig å sminke seg, barbere seg, om du skal sette inn kontaktlinser eller bare gre håret. Samtidig som badet skal ha god belysning er det også viktig at belysningen er stemningsskapende. Normal belysning på badet er takbelysning, normalt downlights, speilbelysning og eventuelt veggbelysning.

Belysning utendørs. Utebelysning benyttes ofte som et sikkerhetstiltak, men kan også skape god stemning. Så utendørsbelysning kan være både dekorativt og praktisk.

Trenger du hjelp med belysningen eller trenger du mer belysning i boligen? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne riktig belysning for din bolig.

Elektriker for private Oslo, Asker og Bærum

Eneribesparende belysning.

Valg av lyspærer og hvordan de brukes har ofte større betydning for strømforbruket enn mange av våre kunder er klar over. Det er mulig å redusere strømforbruket både for deg som bare vil bytte pærer eller om du skal pusse opp eller renovere boligen. I snitt benytter en husholdning ca 5% av energiforbruket i hjemmet på belysning. Benytter du gamle glødelamper kaster du bort mye penger i økt energiforbruk, de gamle glødepærene krever mye mer energi for å produsere lys enn moderne energieffektive LED-pærer. En LED lyspære benytter inntil 25% mindre strøm og har en levetid som er inntil 25 ganger lengre enn de gamle glødepærene. Lysstyring er også en effektiv måte å redusere strømforbruket i boligen, lysstyring kan gjøres enkelt ved å benytte en timer eller bevegelsessensor.

Kontaktskjema!

 
 

Kontaktskjema!

 
 

Bestill elektrikertjenester eller gratis befaring!
Trenger du hjelp til å velge belysning hjemme kan du benytte dette kontaktskjemaet.

Hvorfor velge oss?

– Tett oppfølging gjennom hele prosessen.
– Erfarne elektrikere klare for arbeid.
– God service og rask responstid.
– Fleksibel og løsningsorientert.
– Stiller med alle faggrupper ved behov.
– Alltid dokumentasjon på utført arbeid.
– Enkle å komme i kontakt med både før og etter.
– En fast kontaktperson.
– Konkurransedyktige priser.
– Vi utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum.

Mer informasjon om DinElektropartner!

Hvilke tjenester tilbyr vi?

– Flytte på eller installere nye stikkontakter.
– Montering og flytting av belysning.
– Oppgradering av sikringsskap.
– Montering av nytt sikringsskap.
– Feilsøking/el-sjekk.
– Ladere til elbil.
– Montering av komfyrvakt.
– Installasjon ifm. oppussing.
– Installasjon av nye kurser.
– Elektrikervakt.

Små eller store problemer?

Hver dag jobber vi tett med våre kunder. For oss er det viktig å opprettholde en god kommunikasjon med alle våre kunder. Hos oss så møter du en elektriker som ser løsninger der du ser utfordringer. Vi lytter alltid til våre kunders ønsker og kommer med råd og ideer til forbedringer om dette er ønskelig. Hos oss får du god oppfølging, rådføring av produkter etter ønske og behov, kvalitetssikker installasjon og dokumentasjon etter dagens standard til avtalt tid og pris!

Kontakt oss for tilbud eller en uforpliktende prat!

Belysning - Elektriker til avtalt tid, kvalitet og pris!